Pazartesi akşamı İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu ve yönetimi geniş kapsamlı iftar programı düzenledi. İYİ Parti Sakarya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ümit Dikbayır ve Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan’ın katıldığı iftar programında, İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün ve yönetimi de hazır bulundu. Gün boyu Karasu’da ziyaretler gerçekleştiren Dikbayır, vatandaşın teveccühünden memnun olduğunun altını çizdi.

ENERJİMİZİ SAKARYA’YA VERECEĞİZ

“Sakarya çok yalnız bırakılmış bir şehir” vurgusunu yapan İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Deprem başta olmak üzere çeşitli konularda Sakarya görmezden gelindi. İnşallah 15 Mayıs’tan sonra bütün enerjimizi Sakarya’ya hizmet olarak vereceğiz” dedi. “Ben Sakarya’dan seçilen tek vekildim” diyen Dikbayır, “Bu seçimlerde sayımızı çok daha yüksek görüyoruz. Vatandaşımızın teveccühünün farkındayız. İnşallah TBMM’ne daha kalabalık gideceğiz ve sesimiz daha gür çıkacak. Bizim Sakarya’ya iyi ve güzel şeyler yapmak için hayallerimiz ve heveslerimiz var” ifadelerini kullandı. 

TARİHİN DEĞİŞECEĞİ SEÇİM OLACAK

Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan ise kısa bir süre önce seçim çalışmalarına başladıklarını ve tüm ilçelerde aynı yoğunlukta bütün adayların ciddi bir çalışma yürüttüğünü söyledi. Kılıçaslan, “Sahada sadece biz varız diyebiliriz. Onlarda heyecan görmüyoruz. Ama onların heyecan duymaması bize engel değil. Biz bu seçimin çok heyecanlı ve çekişmeli geçeceğini düşünüyoruz. Sakarya’da tarihin değişeceği bir seçime gidiyoruz” diyerek, “Sahadan okuduğumuz, bu vatandaş artık iktidar partisi ile yollarını ayırmış durumda” sözlerini kullandı.

VATANDAŞIN DERTLERİ BÜYÜK

“Vatandaşın dertleri, sıkıntıları çok büyük” diyen Selçuk Kılıçaslan, “Hep bir gündem değiştirme çabası var, cambaza bak durumu var. Ama vatandaş ekonomik sıkıntılarla boğuluyor, vatandaş adaletin olmamasından yakınıyor. Bunların hepsini bir araya getirdiğimiz zaman aslında o yaratılan suni gündemin hiç öneminin olmadığını görüyoruz. Tercihleri hep birlikte göreceğiz. Sandık vatandaşın önüne gelecek ve bu seçmen gereğini yapacak” diye konuştu.

Güler Çınasoğlu’nun haberi