Karasu’nun Sahilpark önü, ilçe turizminin kalbi. Tatilcinin ve vatandaşın sahilde karşılandığı ilk yer. 10 gündür turizmin girişinde karanlık hakim. Bu vahim durumdan rahatsız olan ne yazık ki sadece vatandaş, tatilci ve esnaf.

Parkın, Doğu Karadeniz Caddesi üzerindeki refüjde bulunan elektrik direklerinin lambaları yanmıyor. Yaklaşık 10 gündür de cadde karanlık içerisinde. Caddenin ilerisi ve gerisinde direkler yanarken, bu bölgedeki kesinti giderilemiyor.

MESULİYET KABUL EDİLMİYOR

Vatandaş ve esnaf, direklerde Karasu Belediyesi logosu olmasına rağmen, belediyenin sorumluluk almadığını ve direklerin SEDAŞ’a ait olduğunu söyleyerek dokunmadığını belirtiyor. SEDAŞ ise, aynı vatandaş ve esnafa “Bizim standartımız dışında direkler, sorumluluk alamayız” diyerek elleyemediklerini belirtiyor.

Şimdi vatandaş soruyor: “Sezonun en işlek zamanında vatandaşı, ensafı, tatilciyi karanlığa mahkum eden, olası kazalara davetiye çıkaran, güvenliği sıfıra indiren bu bölgenin sorumlusu SEDAŞ mı, Karasu Belediyesi mi? Bu mağduriyeti kim giderecek?