28.Dönem Sakarya milletvekili adaylarını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi’nde ikinci sıradan aday gösterilen Ecevit Keleş, Karasu Haberleri ve Öncü Karasu’ya konuştu. Türkiye’nin 13.Cumhurbaşkanı’nın Kemal Kılıçdaroğlu olacağına vurgu yapan Keleş, “Sakarya’da ve ülke genelinde artan teveccühle 15 Mayıs itibariyle ötekileştirilmeyen bir Türkiye göreceğiz” dedi.

Sakarya ve Türkiye için hayırlı olmasını dileyen Keleş, "Millet İttifakı’nın meclis çoğunluğu ve Millet İttifakı’nın 13.cumhurbaşkanı olarak, 15 Mayıs itibariyle şehrimizi ve ülkemizi daha demokratik daha adaletli bir şekilde adaletin yeniden yeşereceği, tüm Türkiye'nin, 86 milyonun kucaklaştığı bir ülke yapmak için hep birlikte Sakarya’dan hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Keleş, “Sakarya’da taşlar yer değiştirecek. Bunu 15 Mayıs günü herkes görmüş olacak. Biz, Sakarya’nın olduğu kadar kuzey bölgesi ve Karasu’nun da beklentilerinin bilincindeyiz. Bölgeye yabancı değiliz. Kuzey bölgesindeki teveccühün de farkındayız. Bunun sorumluluğunu da en iyi şekilde taşıyacağız” ifadelerini kullandı.