Cumartesi günü akşam saatlerinde Tatangalar istişare yapmak üzere, genel kurulda bir araya geldi. Tribün liderlerinin önderliğinde düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç de katılarak Sakaryaspor'a gönül verenleri yalnız bırakmadı.

“ŞEHRİMİZİN RUHUNU YAKINDAN HİSSEDİYORUZ”

Toplantıya katılan Başkan Ekrem Yüce'ye yoğun ilgi gösterilirken Yüce, “Şehrimizin takımı için ele ele, omuz omuza gayret göstermek, mücadelesinde destek olmak bizleri onurlandırıyor. Biz, Sakaryaspor’un gururunu taşıyan taraftarlarımızla buluşup şehrimizin ruhunu daha yakından hissediyoruz. Her birine takımımıza olan emekleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte pek çok zafer göreceğimize yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR İLE BİRLİKTE TEZAHÜRATLARA KATILDI

Genel Kurul'da birliktelik mesajları veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, gecenin sonunda taraftarlar ile birlikte tezahüratlara katılarak Sakaryaspor'a her zaman destek vereceğini bir kez daha gösterdi.

TARAFTARLARDAN TEŞEKKÜR MESAJI

Sakaryaspor taraftar grubu Tatangalar'dan da gerçekleşen toplantı sonrası teşekkür mesajı paylaşıldı. Mesajda, “Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım sağlayarak Tatangalar'ın neden Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu bir kere daha herkese gösteren ilçe, semt gruplarımıza Sakaryasporlu dava arkadaşlarımıza ve davete icabet eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Ekrem YÜCE ve Sakaryaspor kulüp başkanımız Sn. Cumhur GENÇ'e teşekkür ediyoruz. Sakarya gibi bir futbol kentinde şehrin bütün dinamiklerini bir arada görmek şüphesiz Sakaryasporumuzu seven herkes için büyük anlam taşımaktadır. Keyifli, verimli bir istişare ve tanışma toplantısı sonucunda son sözü söylemek üzere Kocaelispor maçında görüşmek üzere!” denildi.