Erol Ekşi, 31 Mart yerel seçimleri için Yalı Mahallesi’ne aday olduğunu açıkladı. Mahallenin sorunlarını yakından bildiğini ve bu sorunları çözüme kavuşturarak daha yaşanılabilir hale getirmek adına yola çıktığını söyleyen Ekşi, vatandaşlara hizmet etmeye talip olduğunu açıkladı. Mahalle halkının desteğini isteyen Ekşi, “Yalı Mahallesi’ne daha iyi hizmet için buradayım” dedi.   

BİR ADIM DAHA İLERİ

Erol Ekşi, “Vatandaşlarla birlikte hareket ederek Yalı Mahallesi’ni daha güçlü hale getireceğiz. Mahallemizde adaylığımızı açıkladığımız günden bugüne saha çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Benim tek düşüncem ve gayretim mahallemi bir adım daha ileri getirmektir. Bunu da mahalle halkımızın fikir ve düşünceleri ile birlikte fikir alışverişi yaparak hayata geçirmiş olacağız” sözlerini kullandı.

MAHALLE KÜLTÜRÜ

Ekşi açıklamalarının sonunda; “Seçildiğimiz günden sonra mahalle kültürünün, komşuluk kültürünün yeniden tesis edilmesi için çalışmalar planlayacağız. İhtiyaçlı insanlara yardımların ulaştırılması, sosyal problemi olan ailelerimizle ilgili alanlarda hizmet veren yerel yönetimsel desteklerin sağlanmasını, mahallemizde yerel yönetim hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi, var olan aksaklıklar veya olması muhtemel problemlerinin önüne geçmek için çalışmaları aza adaylarımızla birlikte yürüteceğiz” dedi.