-

Geçtiğimiz Perşembe günü “Şubat 2021 Mesleki Çalışma Programı” kapsamında Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Öğretmen söyleşileri” adlı program, Şehit Üsteğmen İbrahim Abanoz Anadolu Lisesi Cep Salonu’nda düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün instagram hesabından canlı olarak düzenlenen söyleşi programının moderatörlüğünü Sezi Eratik Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Burcu Aksu üstlendi. Programa, emekli öğretmen Muzaffer Genç ile ilçede başarılı e-Twinning projeleriyle adını duyuran Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenleri Duygu Bal ve Hilal Kaya konuk oldu.

Öğretmenlere yönelik gerçekleştirilen söyleşi programına öğrenci ve velilerden de ilgi yoğundu. Programın birinci bölümünde emekli öğretmen Genç, mesleki yaşanmışlıklarına ve öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. e-Twinning projesinin hazırlık aşamasına ve sonraki sürecine değinen Duygu Bal ve Hilal Kaya ise, öğretmenlere çağrıda bulunarak proje çalışmalarına başlamak isteyen meslektaşlarına destek vermek istediklerini belirtti.