-

Pazartesi günü İYİ Parti’ye üye olan Emine Memiç, Karasu İlçe Teşkilatı’nın en yaşlı üyesi olarak dikkat çekti. 1938 doğumlu olan Emine Memiç’in yakasına parti rozetini İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu taktı.

“İktidar olma yolunda partimize her geçen gün teveccüh ve güven daha da artıyor” diyen Başkan Sarıoğlu, “Emine annemizin partimize katılımıyla bir kez daha, ‘Yaşlılar, iktidar partisi dışında başka parti bilmez’ gibi algılar kırılmış oldu. Emine annemiz, partimize üye olan yaşlı üye grubumuzdan yalnızca bir tanesi. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

İYİ Parti ailesinin hem ilçede hem de ülke genelinde genişlediğini belirten Hasan Sarıoğlu, “İktidar olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. 5 yıllık bir parti olmamıza karşın halkımızın bize olan inancı gün geçtikçe daha da katlanıyor. İlçemizde üye çalışmalarımızda ciddi ilerleme kat ettik. Artık 20 yıllık kabuğun kırılıp değişimin oluşmasının tam vakti. Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulup iyi olmasına çok az kaldı” ifadelerini kullandı.