-

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karasu ilçemizde de Öğretmenler Günü’nü kutlamanın sevincini ve heyecanını yaşıyoruz” diyerek mesajına başladı.

“Bizlere evrensel doğruları öğreten, aidiyetimizi güçlendiren, bilginin erişilmesinde ve kullanılmasında rehberlik eden öğretmenlerimize sadece bugün değil her zaman devlet ve millet olarak müteşekkiriz” şeklinde ifade eden Başkan Sarı, “Ülkemizin kalkınması, gelişmesi ve daha müreffeh hale gelerek çağdaş ülkeler arasında hak ettiği yerini alması, ancak ve sadece sizlerin fedakârca bilgi üretmeniz ve çocuklarımıza, gençlerimize aktarmanızla mümkün olabilecek” dedi.

Öğretmenliğin sadece okulda değil, hayatın her safhasında örnek davranışlar sergileyen erdemli kişilerin mesleği olduğunu da belirten İshak Sarı, “Bu düşüncelerle kendisini mesleğine adanmış öğretmenlerimiz var oldukça eğitim ve öğretimde arzu ettiğimiz noktalara kısa sürede ulaşacağımızdan hiçbir şüphe duymuyorum” şeklinde konuştu.

Sarı, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı, “Bu duygularla sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden siz değerli Öğretmenlerimin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Görevi başında Şehit olan Öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum”