Çarşamba günü saat 19:00’da Karasu Şehr-i Keyff’te Karasu İlçe Emniyet eski Müdürü Mehmet Fatih Ersoy’un Batman İl Emniyet Müdürlüğü’nde müdür yardımcılığına tayininin çıkması üzerine veda programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Aziz Mercan ve eşi Suma Atalay Mercan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aslan, Belediye Başkan Vekili İsmail Karakaş, Emniyet Müdürü Uğur Duman ile İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, daire amirleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve kurum müdürleri katıldı. Bu özel gecede Ersoy’a ailesi de eşlik etti. Şehr-i Keyff İşletmecileri Hüseyin ve Mustafa Gelişgen, gece boyunca Mehmet Fatih Ersoy ve davetlilerle yakından ilgilendi.

 

Adından söz ettirecek

 

Bir gün hepimizin görev süreli belli ve buradan ayrılacağız” diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Mercan, “İyi duygularla iyi anılarak görevden ayrılmak bir devlet memuru için en önemli husus. Aslında Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çok da alışık olmayan bir tayinle karşı karşıya kaldık. Ama çok mutlu olduk. Normal koşullarda 2.sınıf emniyet müdürlerimizi ilçelerimize pek fazla görevlendirmek istemezler. Fakat biz bu konuda şanslıydık. Ersoy, ilçedeki kurum amirlerimiz ve vatandaşlarımızda kurduğu diyaloglarla gittikten sonra da adından söz ettirecek çalışmalarda bulundu. İlçemizde sunmuş olduğu hizmetten ötürü kendisi çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaza ve suçlarda azalma

 

Karasu Kaymakamımız Mercan, daire amirleri, arkadaşlarımız, basın ve vatandaşlarımızın desteğiyle Karasu’yu polisiye, asayiş, trafik ve güvenlik anlamında iyi bir seviyeye getirmeye çalıştık” şeklinde konuşan Mehmet Fatih Ersoy ise, “Bir yılı aşkın süreç içerisinde ileri seviyede olmasa da suçlarda ve trafik yönünden de kazalarda bir azalma oldu. Elimizden geleni yaptığımıza inanıyorum” sözlerine yer verdi. Programın sonunda Mehmet Fatih Ersoy’a Kaymakam Mercan, plaket, başarı belgesi ve hediye; İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman ise, İlçe Emniyet Müdürlüğü adına teşekkür hediyesi takdim etti. Programın sonunda davetliler, Ersoy ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

HABER ve FOTOĞRAFLAR: Esra Angün