Karasuspor – Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un ertelenen maçı Çarşamba günü Karasu Şehir Stadı’nda oynandı. Maça sarı-kırmızı ekip tutuk başladı. İlk yarının sonlarına doğru sarı-kırmızılı ekip 43. dakikada Hamza ile öne geçmeye çok yaklaştı. Ceza sahası dışından sert ve düzgün vuran Hamza ne yazık ki topu direğe nişanladı. İlk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDA GOL DÜELLOSU

İkinci yarıya temkinli başlayan Karasuspor, defans güvenliğini de ikinci plana attı. 50. dakikada atağa çıktığımız anda kaptırılan bir topla hızlı çıkan konuk ekip, defansın ofsayt beklentisi ile durmasından da istifade ederek Recep ile 0-1 öne geçti. Golün şokunu çabuk atlatan Karasuspor futbolcuları 60. dakikada rakip defans oyuncusunun eline top çarpması ile kazanılan penaltıdan beraberlik golünü buldu. Topu ağlarla buluşturan isim ise Ömer Taşkın oldu.

BİRER PUANA RAZI GELDİLER

Bu golün ardından morallenen Karasuspor, dakika 76’da Alperen’in golü ile eşitliği bozdu. Yine hızlı toparlanan Karasuspor 80.dakikada serbest vuruştan yapılan ortayı Ömer Taşkın kafa ile değerlendirdi ve skor 2-2’ye geldi. Rakipten Kaptan Kenan 82.dakikada hakeme itiraz ettiği gerekçesi ile takımını 10 kişi bıraktı. Uzatma dakikaları dahil son 10 dakikayı tek kale oynayan Karasuspor aradığı galibiyet golünü bulamadı ve 1 puana razı geldi.

Ramazan Marmara’nın haberi