Ağustos ayında meclisin tatile girmesinin ardından ilk toplantı olan Eylül ayı olağan toplantısı, 5 Eylül Salı günü saat 14:00’da Karasu Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilecek, Eylül ayı meclisi, 9’u İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 4’ü Mali Hizmetler Müdürlüğü ve 1’i Fen İşleri Müdürlüğü olmak üzere toplam 14 maddeyle toplanacak. İmar değişikliğine yönelik maddeler arasında üç projeye ait arsalarda uygulanması istenen 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği talepleri dikkat çekiyor.

Gündemin 2.maddesinde Yalı Mahallesi, Öğretmenler Sitesi karşısında bulunan ve yıkımı gerçekleştirilen aile sağlığı merkezi binası yerine yapılacak olan Karasu Sağlıklı Hayat Merkezi, Yalı Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASHİ binası projesine uygun olarak yapılaşma koşullarının yeniden düzenlenmesine yönelik imar değişikliği maddesi oylanacak.

3.maddede ise Yalı Mahallesi Sahilpark karısında bulunan eski lunapark alanına yapılması planlanan Yaşam Merkezi Projesi’ne ilişkin yapılaşma koşullarının yeniden düzenlenmesine yönelik imar değişikliği talebi oylamaya sunulacak.

4.maddede de Aşağı Aziziye Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde bulunan 32 Evler spor kompleksi yanındaki araziye yapılması planlanan cami projesine dair yapılaşma koşullarının yeniden düzenlenmesine yönelik imar değişikliği oylanacak.