Karasu Yeşilköy Mahallesi Muhtarı Eyüp Dinç, veryansın etti. Muhtar olarak mağdur edildiğini söyleyen Dinç, yerel seçimin ardından yaklaşık dört yıl geçmesine rağmen Karasu Belediyesi’nden hizmet alamadığını vurguladı. Muhtar Dinç, mahalledeki eksikleri imece usulü mahalle halkı ile beraber yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Muhtar Eyüp Dinç, “Mahalle içi yollarımızın tamamını mahalle halkımız ile imece usulü yaptık. Eksiklerimizi kendi içimizde çözmeye çalışıyoruz. Çünkü Karasu Belediyesi bizi yok sayıyor. Oysa benim mahallemde her mahallenin vatandaşı gibi hizmeti hak ediyor” sözlerini kullandı.

BİZ DE HİZMET HAK EDİYORUZ

“Bugüne kadar sesimizi çıkarmadık, efendiliğimizi ön planda tuttuk” diyen Dinç, “Artık Yeşilköy Mahallesi’nin nereye bağlı olduğunu kendi içimizde düşünüp, sorgular hale geldik. Biz kendi işimizi kendimiz görmeye devam etmesini çok iyi biliriz. Ancak Yeşilköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların her Türk vatandaşı gibi hizmeti hak ettiğini kimse görmezden gelmesin. Şu anda bizi hatırlamayanlar seçim zamanı da bizi hatırlamasın” dedi.

Güler Çınasoğlu'nun haberi...