Karasu Fatih Sultan Mehmet İlkokulu’nda geçtiğimiz yıldan itibaren değişimler baş göstermeye başladı. Geçen yıl yapılan zeka sınıfı, kütüphane, Atatürk Köşesi, sınıfların tamamında pano, perde, askılık, öğretmen dolaplarının yenilenmesi ve öğretmen, kız ile erkek tuvaletlerinin baştan aşağı değiştirilmesinin ardından çalışmalar bu yaz tatilinde de devam etti.

DIŞ CEPHEDEN OYUN ALANLARINA

Okul Müdürü Mustafa Tetik, “Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim-öğretime devamını sağlamak adına tatil sürecinde başlattığımız okulumuzun yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını tamamladık. Bu kapsamda okulumuzda, dış cephenin tamamında tamirat, yenileme ve boya çalışması tamamladı. Okul bahçemizin betonu yenilendi, geleneksel çocuk oyunlarının çizimi ve boyası yapıldı. Bahçe duvarlarımızın tamiratı ve boyası da tamamlandı” dedi.

TETİK TEŞEKKÜR ETTİ

Okulun sadece dışında değil, içerisinde de çalışmalar yaptıklarını söyleyen Tetik, “Koridor zeminlerini epoksi uygulaması ile yeniledik. Derslik ve bölümlerimizin kapı kolları güvenli kapı kolları ile değiştirildi. Bütün bir yaz boyunca bu çalışmalara yoğunlaştık ve şu anda gördüğümüz manzarada buna değiyor. Umarız çocuklarımızda onlar için yaptığımız bu çalışmalardan keyif alırlar” dedi. Müdür Tetik, yapılan tüm bu çalışmaların tamamının yılsonunda yapılan kermes geliri, hayırseverlerin yardımı ve velilerin desteği ile gerçekleştiğini söyleyerek herkese teşekkür etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi