Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle Karasu Anadolu Lisesi’nde fidan dikimi etkinliği düzenlendi. Programa, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, Şube Müdürü Ergün Demir katıldı. Turhan ve Demir, öğrenciler ile birlikte okul bahçesine fidan dikip can sularını verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Öğrencilerimizle beraber diktiğimiz ve ilk can sularını kendi elimizle verdiğimiz fidanlarımız Cumhuriyetin 100. yılında yeşerecek” sözlerini kullandı. Düzenlenen programda okul bahçesinde “Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun” pankartı açıldı ve hatıra fotoğrafı çekildi.

Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç, “Bu yıl kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 100. yılını yaklaşık 1 aydan bu yana öğrencilerimizle dolu dolu geçiriyoruz. Okulumuzda 100. yılımıza özel futbol, voleybol turnuvaları, kompozisyon yarışmaları gibi birçok etkinlikler düzenledik ve düzenlemeye de devam ediyoruz. Yıl sonuna kadar da 100. yıl kutlamalarımız devam edecek. Bu etkinliğimizde bizi yalnız bırakmayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Çetin Turhan ve Şube Müdürümüz Ergün Demir’e de teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi