KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu Gazetesi
Nevtan Angün'ün haberi


 

Karasu esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı İshak Sarı, hem esnafla sohbet etti hem de gelen istekleri değerlendirmeye aldı. Karasu’nun kalkınması için hep birlikte çalışacaklarını ve elde edilecek başarıda esnafın ve halkın çok önemli bir etkisi olacağına değinen Başkan Sarı, “İlçemiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ederek onların isteklerini dinleyip, projelerimizi kendilerine aktarıyoruz” dedi.

 

Gücümüz halkımızdan

 

Karasu Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden itibaren yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirten Başkan İshak Sarı, fırsat buldukça esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade etti. Başkan Sarı, düzenlediği ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim en büyük gücümüz halkımızdır. Sürekli onlarla beraber olma yolundayız. Karasu Belediyesi olarak halkımıza her zaman yakın olduk ve yaptığımız ziyaretlerle yakın olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Esnafımız bize güven veriyor

 

Bizim tek düşüncemiz ilçemiz Karasu’yu bir adım daha ileriye taşımak. Bu amaca ulaşmak için halkımızın talep ve isteklerini yerinde görmek istedik” diyen Sarı, “Bir taraftan vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretler devam ederken diğer taraftan da esnaflarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Düzenlediğimiz ziyaretlerden aldığımız memnuniyet bizlere daha çok güven veriyor. Esnaflarımız da bu ziyaretlerimizden memnun kaldıklarını dile getiriyorlar. Kısa süreli ziyaretlerimiz devam edecektir” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

 

ZİYARETLERE AİT FOTOĞRAFLAR: