58 ülkede 17 binden fazla gösterim yapan, Fransa dışında en çok sahnelenen ve en çok izlenen oyun olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren, Fransa’nın en önemli komedi yazarlarından Marc Camoletti’nin yazdığı Boeing Boeing oyunu 26 Nisan Çarşamba günü Karasulu tiyatro severlerin karşısına çıkacak.

KAHKAHAYA HAZIR OLUN

Organizatör Volkan Yıldız, “Tiyatro oyununun içeriği Paris’te yaşayan Bernard’ın ilginç bir aşk hayatı vardır. Üç farklı ülkeden birbirinden habersiz üç hostes nişanlısı ile Bernard hareketli bir hayat sürerken bir gün en olmayacak şey olur ve üç nişanlı da aynı anda Paris’e Bernard’ın yanına gelir. Bir kaos oluşmasını engellemeye çalışan Bernard’ın da iki yardımcısı vardır. Eve ziyarete gelen eski dostu Robert ve Bernard’ın uşağı Mickey. Bir Amerikalı, bir Fransız ve bir Alman hostes, bu bol kahkahalı oyunda sizleri bekliyor. Tüm Tiyatro severlerimizi oyunumuza bekliyoruz” dedi.

İletişim: 0532 741 00 54

Bilet Satış Noktası: Kır Optik (Karasu Bulvarı), Şentürk Çiçekçilik (Karakol Caddesi), Hakan Teknik Servis (Püskül Pasajı), Gizem Organizasyon (Kocaali)