-

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda bir konuşma yaparak basında son zamanlarda çıkan 2013 yılında İcra Müdürü’nü tehdit, hakaret ve evrakta sahtecilik suçlamasına ilişkin hakkında açılan dava ile ilgili haberlere değindi.

Son zamanlarda yıpratmaya dönük bilinçli sistematik bir saldırının olduğunu vurgulayan Başkan Sarı, “Bu mesele, on yıl öncesine ait. Yani benim ilçe başkanı olmadığım dönem olan 2010’da icra müdürünün gayrı hukuki işlemlerine itirazımla başlayan kavganın neticesinde olan bir iş” şeklinde konuştu.

“Biz de, icra müdürünü tehdit ve hakaretten yargılandık” diyen İshak Sarı, “Mahkeme ceza takdir etti. 2013 tarihinde yerel mahkemede karar verildi. Araya fetö, şu, bu muhabbetleri girdi, uzadı. 2019’da Yargıtay’dan kesinleşti, döndü. Konu bu. Sanki yeniymiş gibi addedilip yeniden temcit pilavı basına servis edildi” ifadelerini kullandı.

HİÇBİR MALZEME BULUNAMIYOR

Konuyu ilk haberleştiren kişi ile görüştüğünü de söyleyen Başkan İshak Sarı, “Kendisine, ‘Daha önceden bu konuyla ilgili haberler olmuştu. Bu, yeni değil. Neyin nesi?’ diye sorduğumda, ‘Ben tarihine bakmadım. Bizi trollediler. Tarihine keşke baksaydım’ gibi bir ifade kullandı” sözlerine yer verdi.

Sözü edilen konu ile ilgili sonuna kadar haklı olduklarını da beyan eden Sarı, “Haklı olduğum konuda bir adım geri atmam. Kasıtlı olarak bunlar zaman zaman gündeme getiriliyor. Çünkü, hiçbir malzeme bulunamıyor. Bulunamayınca yıpratmanız gerekir. ‘Nasıl olurda bu sıkıntılarda, bu kadar yoksulluk içerisinde bu kadar iş yapılır? Ha, bunu bir yerden sıkıştırıp bir şeyler yapmak lazım’ deyip temcit pilavı gibi aynı konuları ısıtıp ısıtıp koyuyorlar” dedi.

“Şunu net söylüyorum; şu boğazdan aşağı kamu malına ait bir şey geçmedikten sonra Allah’ın kulundan hiçbir şey ile ilgili korkumuz yok” şeklinde belirten İshak Sarı, “Kamu malını millet için muhafaza için mücadelesini veriyoruz. Kamuya dönük hizmet etmeye çalışıyoruz. Şahıslara ve kişilere dönük hiçbir yüzümüz yok. Derdimiz millete dönük hizmet. Kılı kırk yararak adeta tekeden süt çıkararak, alın teri akıtarak, Ankara yollarını aşındırarak, ciddi mücadele vererek ilçemiz için mücadele veriyoruz” ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.