-

Belediye Başkanı İshak Sarı, Sakarya Üniversitesi kampüsünde 9-18 Mayıs tarihleri arası yapılacak olan, seçkin ve birbirinden kıymetli yazarların katılacağı SAÜFEST genel başlığı altında düzenlenen KİTAPFEST Fuarı’nda, fuara katılacak öğrencilerin ücretsiz kitap alabilmeleri için, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ergün Demir ile birlikte 500 adet hediye kitap çeki dağıttı.

Kitap Fuarı ile ilgi açıklamada bulunan Başkan İshak Sarı, “9 Mayıs tarihinde Sakarya Üniversitesi kampüsünde başlayacak olan, SAÜFEST genel başlığı altında düzenlenen KİTAPFEST Fuarı’na yoğun ilgi olacağı düşüncesindeyim. Böylesi bir kitap fuarının Sakarya’mızda gerçekleştirilecek olmasından oldukça mutluyuz” dedi.

“Öğrencilerimizin kitap okuyabilmeleri için Karasu Belediyesi olarak daha önce birçok okulumuza kitap desteğinde bulunmuştuk” diyen Sarı, “Bu defada İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte fuara katılacak öğrencilerimize kitap alabilecekleri hediye çekleri dağıttık. Böylesi bir fuarı Sakarya’mıza kazandıran Sakarya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Fatih Savaşan’a teşekkürlerimi sunuyor ve tüm kitap severleri kitap fuarına davet ediyorum” şeklinde konuştu.