Yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde ulaştırmayı hedefleyen Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla buluştu.

BELEDİYECİLİKTE ŞEFFAFLIK

Coşkun, pazaryeri ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Karasu'nun potansiyelini en iyi şekilde değerlendireceklerini ve ilçeyi Sakarya’nın parlayan yıldızı yapacaklarını belirtti. Coşkun, “Karasu için en iyisini istiyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak ve yaşam kalitesini artıracağız. Belediyecilikte şeffaflık, katılımcılık ve yenilikçilik ilkelerimiz olacak. Bunların yapılabilmesi için şu anda iş başında olan yönetim anlayışının değişmesi gerektiği hususu üzerinde ısrarla duruyoruz. Gömleğin ilk düğmesini doğru iliklemeden diğerlerini doğru iliklemek mümkün değildir” dedi.

KARASU’YU YÖNETMEYE TALİBİZ

“Şu anda iş başında olan yönetimin var olan anlayışını değiştirmeden de işlerin doğru yapılmasının mümkün olmadığını” söyleyen Coşkun, “İstişareye kapalı, halktan kopuk, sivil topluma kulakları tıkalı bu yanlış yönetim anlayışını değiştirmeye, halkla ve toplum bireyleri ile birlikte Karasu’yu yönetmeye talibiz. Gidilmeyen mahalle, cadde ve sokak, tokalaşmadığımız el bırakmayacağız. Bugünden itibaren de ev ev dolaşarak projelerimizi anlatacağız ve özellikle de yaşlı anne, abla, teyze ile baba ve dedelerin ellerini öperek onlardan oy isteyeceğiz” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Pazaryeri'nde esnafla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Coşkun, esnafın ve vatandaşların desteğini alarak, Karasu'da olumlu bir değişim yaratma konusundaki kararlılığını da ifade etti. Coşkun, “Karasu'da herkes için daha yaşanabilir, daha yeşil, daha dinamik bir ilçe inşa etmek istiyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın yanındayız. Sorunlarına ortak olacak, çözümleri birlikte üreteceğiz" şeklinde konuştu. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar da Karasu için çıktığı bu yolda dertlerinin sorunlarının sesi olduğundan dolayı Başkan Coşkun’a teşekkür etti.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F1

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F3

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F2

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F4

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F6

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F5

Oğuzhan Coşkun Pazar Yeri Ziyaret F7