-

Karasu’da Koronavirüs, dalga dalga yayılmaya devam ediyor. Alınan önlem ve tedbirlere rağmen, pozitif vaka haberleri art arda geliyor. Bir süre önce toplu halde test yaptıran muhtarlardan ikisi daha Koronavirüs’e yakalandı.

Gölköprü Mahallesi Muhtarı Ali Haldız ve Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz’in testleri pozitif çıktı. İki muhtarın da sağlık durumunun iyi olduğu ve evlerinde 14 gün süreyle izole tedavi altında olacakları öğrenildi.

Aziziye Mahallesi Muhtarı Besim Ömer Cengiz, “Pozitif vakalı bir vatandaştan ötürü temaslı olduğumu biliyordum. Vakit kaybetmeden test yaptırdım ve kendimi Perşembe gününden beri evimde izole altına aldım” diyerek önlem aldığını belirtti.

Cengiz, süreç içerisinde telefon ile arayıp "Geçmiş olsun" dileklerinde bulunarak ve kapıya erzak ve benzeri temel ihtiyaçları bırakarak destek olan herkerese teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi. Gölköprü Mahallesi Muhtarı Ali Haldız ise kendisinde ve eşinde belirtiler görülmesi üzerine test yaptırdıkları, sonuçları alana kadar da evden dışarıya çıkmadıklarını belirtti.