14 Mayıs’ta gerçekleşen ve 28 Mayıs’a kalan cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalar devam ediyor. Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, çalışma kapsamında Karasu’ya gelerek hem esnaf ziyareti gerçekleştirdi hem de ilçe teşkilatını ziyaret etti. Sevindik’i, Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk, CHP Karasu İlçe Örgütü Başkanı Aykut Süt, Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun ve ittifak partilerinin üyeleri karşıladı.

ALÇAKÇA SİYASET

İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıda, Gelecek Partisi Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik, “14 Mayıs seçimleri aslında bizim için büyük bir başarı. 20 yıllık bir iktidar partisi ilk defa bir seçimi yüzde 50 geçemedi” dedi. “Erdoğan, 20 yıldır sökemediği pkk’yı şimdi kalkmış ben sökeceğim diyor bunun sözünü veriyor” diyen Sevindik, “20 yıldır neredeydiniz. Bizi pkk ile işbirliği yapmakla suçlamaktan vazgeçin. Alçakça siyaset yapıyorsunuz. Bir cumhurbaşkanı adayına montaj kasetle kumpas kurulduğunu sizin sayenizde gördük. Bunun itirafını siz yaptınız. Montajla insanları yaraladınız buna da bizi şahit ettiniz. 20 yıldır bu insanlar size sabrediyor” vurgusunu yaptı.

BU İŞİN ŞAKASI YOK

“Biz 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde ettik” diyen Başkan Sevindik, “6 parti kardeş gibi çalışıyoruz. Ben hayatım boyunca hiç CHP’ye oy vermedim. Bu seçimde ilk defa oyumu Kılıçdaroğlu’na verdim. Sadece ben değil benim yaşlı annem, babam, çarşaflı kız kardeşimde Kılıçdaroğlu’na oyunu verdi. Biz eğer bu seçimi kazanamazsak ortada muhalefet kalmayacak” dedi. “Bu işin şakası yok” vurgusunu yapan Sevindik, “Bu bir referandum. Ya olmak ya ölmek arasında tercih yapacağız. Bu yüzden herkes sandığa gitmeli, bu iktidara dur demeli” ifadelerini kullandı. Sevindik, bugüne kadar canla başla çalışan tüm teşkilat üyelerine de teşekkür ederek, “29 Mayıs’ta yine burada hep beraber zaferimizi kutlamak için toplanacağız” dedi.

SEÇİM 0-0 YENİDEN BAŞLIYOR

Gelecek Partisi Karasu İlçe Başkanı Salim Direk’ta kısa bir konuşma yaptı. Direk, “Seçim ikinci tura kaldı ama bizim asıl şahit olduğumuz şey Recep Tayyip Erdoğan ilk defa bir seçim kaybetti. Seçim şu an 0-0 yeniden başlıyor. Kim seçmenini daha çok sandığa götürürse seçimi o kazanacak. Biz de bu doğrultuda hep beraber çalışmaya devam ediyoruz. Bir kişi dahi olsa onu sandığa götürmek için çalışıyoruz herkes yeniden sandığa gitse bu iş kesin bitecek” dedi. Saadet Partisi Karasu İlçe Başkanı Oğuzhan Coşkun ise, Millet İttifakı olarak sahada yer aldıklarını söyleyerek, “Esnaflarımızı ziyaret ediyor onların destek sözlerini alıyoruz” sözlerini kullandı.

UÇURUMUN KENARINDAYIZ

CHP Karasu İlçe Başkanı Aykut Süt ise, “28 Mayıs’ta kader seçimine gidiyoruz. Bu esasen Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi değil, bu gençlerimizin, en hanımlarımızın, çocuklarımızın, esnafımızın seçimi. Yara çok derin ve uçurumun kenarındayız. Biz nesillerimizin bize bıraktığı gibi temiz bir dünya bırakmak istiyoruz. Mültecilerin elini kolunu sallayarak gezdiği bir ülke bırakmak istemiyoruz. İnsanları serbest bıraksalar çok şeyler konuşacaklar. Ama ekonomik, siyasi ve sosyal baskıdan kimse konuşamıyor. Hiçbir görevlimiz namusunu o sandığın içine bırakıp gitmesin. Bizim bir başka ülkemiz yok. Biz Suriye, Afganistan ve Pakistan değiliz, hiçbir ülkeye sığmayız” dedi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi