DEVA Parti Karasu İlçe Başkanı Abdullah Çatalbaş, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu için geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlığı görevinden istifa etmişti. Başkan Abdullah Çatalbaş’tan boşalan koltuğu, ilçe yönetiminden Başkan Yardımcısı Barış Sarı devraldı.

Karasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Tevfik Sarı’nın da oğlu olan Barış Sarı, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan genel seçimlerin ardından yapılacak kongreye kadar ilçe başkanlığı bayrağını taşıyacak.

Başkan Sarı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Abdullah Çatalbaş, “Kendisi yaklaşık benimle birlikte yaklaşık üç yıldır partimizde başkan yardımcılığı görevini yürütüyordu. İnsan ilişkileri iyi olan ve aktif bir siyasetçi. Bu süreçte de görevini en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Karasu’da doğduğunu, Karasu’nun çocuğunu olduğunu ifade eden Başkan Sarı ise, “Karasu’nun sorunlarını bilen biriyim. Sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen görev ne ise yapacağız. Önceliğimiz halkımızın refahı ve güvenliği olacak. İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.