Darıçayırıspor için gerçekli hedefler koyarak yola çıktıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Volkan Cansız, “Biz ayakları yere basan bir anlayışla kulübü idare etmeye gayret ettik. Popülist davranıp da bize olan güveni boşa çıkarmadık. Kendimize kısa, orta ve uzun vadeli hedefler belirledik. Bu hedeflerin ilki 1. Amatör’e çıkmak, ikincisi ligde kalmak. Üçüncüsü bu ligin güçlü ekipleri arasında yer almak. Sonrasında hedefleri olan bir ekip haline gelmek. Hedeflerimizden ilk ikisini başardığımızı söyleyebilirim. Üçüncüsüne de çok yakınız” diye konuştu.

 DARIÇAYIRI KENDİNİ İSPATLADI

Mavi-beyazlı ekibin geçen yıl yaşadığı pek çok talihsizliğe rağmen ligde adından söz ettirdiğini ve iddialı ekipler arasında yer aldığını da dile getiren Başkan Cansız, “Pek çok sakatlık ve talihsizlik yaşadık. Beklemediğimiz sonuçlar aldığımız, gereksiz puan kayıpları yaşadığımız oldu. Ancak takım ruhunu hiç kaybetmedik. Her mağlubiyet sonrası ekibimizin hırsı ve inancı daha da arttı ve sonunda da hedefimize ulaştık. Kim ne derse desin Darıçayırıspor bu sezon rüştünü ispatlamış ve ligin korkulan ekipleri arasında yer almıştır” dedi.

 ÇEKİRDEK KADROYU KORUDUK

Geçen sezon başarılı olan ekipte çekirdek kadroyu koruduklarını söyleyen Başkan Volkan Cansız, “Mevcut kadromuzda başarılı olan ve hocanın uyumlu çalışacağını söylediği oyuncularımızı takımda tuttuk. Kendine farklı yol çizen arkadaşlarımıza da kolaylık sağladık. Takımda güçlendirme yapacağız ve hocamızla yola devam edeceğiz. Hocamızın takip ettiği oyuncular var. Bunları da renklerimize bağlayacağız. Ardından da ligdeki mücadelemize kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 HEDEFİMİZ SPOR AMATÖR

Başlangıçta koydukları hedeflere bir, bir ulaştıklarını, bundan sonraki hedeflerine de çok yakın olduklarını ifade eden Cansız, “2. Amatör’den 1. Amatör’e çıkarma hedefimizi gerçekleştirdik. Ligde kalıcı ve korkulan ekipler arasında yer almayı da başardık. Bu sezon artık Süper Amatör hedefi koymamız hayalcilik olmaz. Biz bu ligde neler yapacağımızı gösterdik. Önümüzdeki dönem Süper Amatör’e çıkmak için mücadele edeceğiz. Ekibimizi bu hedefe yönelik olarak kuracağız” ifadelerini kullandı

ELİMİZ VE GÖZÜMÜZ GENÇLERİMİZİN ÜSTÜNDE

Önümüzdeki dönem takımın yapılanacağını ancak yönetimde de kalıcı bir revizyon gerekebileceğini söyleyen Başkan Cansız, “Amatör spor işi fedakarlık işi. Yöneticilik işinin de sonsuza dek yapılmasına karşıyım. Bu hem takımın vizyonu açısından zararlı hem de kişinin kendi işlerinin aksamasına neden oluyor. Bu nedenle yönetimde yer alan arkadaşlarımızda gençleştirme yapacağız. Hatta biz de başkanlıktan ayrılacağız. Ancak başkanlıktan ayrılmamız Darıçayırıspor’dan ayrılmamız manasına gelmiyor. Elimiz ve gözümüz gençlerimizin üstünde olacak” diye konuştu.

Ramazan Marmara’nın haberi