Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, TBB tarafından hibe olarak verilen kazıcı-yükleyici aracın direksiyon koltuğuna geçerek ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. Başkan Sarı, “Türkiye Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatma Şahin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir adet kazıcı-yükleyici iş makinamız araç filomuzdaki yerini aldı” dedi.

 

Uzun yıllar sonra

 

Uzun yıllar sonra ilçemize Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe araç kazandırmanın mutluluğu içindeyiz” diyen Başkan İshak Sarı, “Ankara temaslarımız ve gerekli yazışmalarımız sonunda hibe aracımızı İlçemize kazandırdık. Kazıcı yükleyici aracı belediyemize kazandırılması ile belediye araç filomuz gün geçtikçe büyümekte ve güç kazanmaktadır. İlçe halkımıza daha iyi hizmet vermek için elimizden gelen tüm caba ve gayreti gösteriyoruz. Biz çalışıyoruz ve çalışarak Karasu’ya çok şey kazandıracağız” şeklinde konuştu.

 

Teşekkür etti

 

Açıklamalarına devam eden Başkan Sarı, “Yaptığımız Ankara ziyaretlerinde bizlerden yakın ilgilerini eksik etmeyen Sakarya milletvekillerimiz başta olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür ve saygılarımı iletiyorum. Ayrıca bu konuda bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Karasu’nun evladı Kilis Valisi Recep Soytürk’e şahsım ve ilçemiz halkı adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

HABERE AİT VİDEO ve FOTOĞRAFLAR: