-

Planlanan hizmetleri hızlı ve seri bir şekilde etap etap hayata geçirdiklerini vurgulayan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “İlçemizin alt ve üst yapı sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

HEDEFİMİZ, HER MAALLEYE ULAŞMAK

“Birçok mahallemizde ve ilçemizin birçok noktasında sıcak asfalt ile diğer hizmetlerimizle ilgili müdürlüklerimizin titiz çalışmaları devam etmektedir” diyen Sarı, “Allah’ın izniyle imkânlarımız ölçüsünde her mahallemize hizmetlerimizi götürme gayreti içerisindeyiz” şeklinde konuştu.

Başkan İshak Sarı, “Şu an ilçemizin en büyük mahallelerinden biri olan Kabakoz Mahallesi’nde geniş kapsamlı bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Mahallemizde yağmursuyu altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Asfalt öncesi zemin düzenleme çalışmalarımızın büyük bölümünü bitirdik” diye konuştu.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

“Önümüzdeki günlerde bordür, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarımızı hayata geçirmeyi planlıyoruz” diyerek devam eden İshak Sarı, “Bir an önce çalışmaları bitirip buradaki vatandaşlarımızı refah seviyesi daha yüksek, daha konforlu, güzel ve temiz yollara kavuşturmak için elimizden gelen her türlü gayreti ortaya koymaktayız” ifadelerini kullandı.