-

ÇATALBAŞ SORDU, SARI YANITLADI, KARA'YI YALANCI ÇIKARDI (izle):

.

Karasu Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısında gündem dışı söz alan BBP’li Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, bir canlı yayında konuşan MHP Karasu İlçe Başkanı Münir Ali Kara’nın sözleri ile işçi çıkarmalarına yönelik bir soru yöneltti. Başkan Sarı’nın, Çatalbaş’ın sorusuna ve Kara’nın konuşmasına verdiği cevap dikkat çekti.

Gündem dışı söz alan BBP’li Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, bir haber kanalının canlı yayınında MHP İlçe Başkanı Münir Ali Kara’nın konuşmasını dile getirdi. Çatalbaş, “Münir Ali Kara, sizin adaylığınız netleştikten sonra ki görüşmenizi canlı yayında anlattı. Kara, sizin için işçi çıkartmamanın sözünü verdiğinizi söyledi. Fakat yüzlerce işçi belediyeden çıkartıldı” diyerek yanıt istedi.

YALANCI ÇIKARDI

Belediye Başkanı İshak Sarı ise, “Böyle bir söz kimseye falan vermedim. Karasu Belediyesi’ni, yetki olarak biz idare ediyoruz. Vatandaşa karşı da sorumluyuz. İşçi çıkarma, siyasete çok konu yapılıyor. Kiminle çalışıp kiminle çalışmayacağımızı biz belirleyeceğiz. Amacımız da vatandaşa en iyi hizmeti vermek. Karasu Belediyesi ya da herhangi bir belediye işçi istihdam yeri değildir. Olursa da vatandaş bu durumda hizmet beklemesin. Hizmet veremez, sadece personel çalıştırmış olursunuz. Bu işler yerel siyasete kurban gidiyor” dedi.