Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen Anadoluyuz BİZ projesi kapsamında Isparta’dan 45 gönüllü öğrenci Sakarya’ya geldi. Karasu’da doğal güzellikleri ziyaret eden öğrenciler, programlarının doğa günü etkinliğinde Yeni Mahallesi sahilinde çevre temizliği yaptı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Karasu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Ataç, “Bakanlık projemiz kapsamında 45 öğrencimizi ağırladık. Gençlerimiz, çevre bilincini oluşturmak açısından çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Önemli olan doğayı kirletmemek ama bu temizlik etkinliği ile bir mesaj verilmek istendi” dedi.

Proje Koordinatörü Ayben Karlı ise “Gençlerimiz, Isparta’dan Sakarya’ya gelerek başka insanların gönüllerine dokundular. Kültürel ve tarihi yerler gezildikten sonra böylesine faydalı bir etkinlik ile ziyaret tamamlandı. Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Projede yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten gönüllü öğrenci Senanur Kartal da “Bu proje bizim için bir fırsat. Yaşıtlarımıza tavsiye ediyorum. Küçüklerimize örnek olmak adına bu etkinliğe katılmak istedik” dedi.