KarasuHaberleri.com & Karasu Cihan Haber
Nevtan Angün'ün haberi

 

İstanbul Fatih Kredi Yurtlar Kurumu Niğde Kız Öğrenci Yurdu personeli ve üniversite öğrencileri, kardeş okul ilan ettikleri Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerine birer karne hediyesi gönderdi. KYK personeli ve öğrencileri, Isıtan Eller Projesi adı verdikleri çalışma kapsamında 43 öğrenciye atkı ve bere ördü. Kendi el emekleriyle örülen atkı ve bereler, ilkokul öğrencilerine karne öncesi teslim edildi. KYK personeli Pınar Elaçık Gök ve ilçemiz müzik öğretmenlerinden Mehmet Tahir Gök aracılığıyla Okul Müdürü Salim Uğurlu’ya teslim edilen hediyeler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, şube müdürleri Halil Dursun ve Fikret Güldemir eşliğinde öğrencilere dağıtıldı.

 

Anlamlı birer hediye

 

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Salim Uğurlu, “Öğrencilerimiz için güzel bir karne hediyesi oldu. Hediyelerin el emeği olması da ayrı bir değer kattı. Tüm öğrencilerimiz adına Niğde Kız Öğrenci Yurdu yönetimine, çalışanlarına, öğrencilerine ve bu projeyi hayata geçiren Mine Bolat’a, öğrencilerimize ulaşmasına vesile olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Melahat Ulusoy’a teşekkürlerimizi sunarız. Bu proje ile soğuk kış ayında anlamlı bir hediye öğrencilerimizle buluştu. Bunun gibi anlamlı ve güzel çalışmaların birçok kişi ve kuruma örnek olmasını temenni ederiz” dedi.

 

Tüm okullara sirayet ediyor

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan ise, “Bizim de zaman zaman kardeş okullarımız arasında hediyeleştiğimiz anlar olmuştu. Bugün de Karasu’da bir okulu kardeş okul ilan eden İstanbul Fatih Kredi Yurtlar Kurumu Niğde Kız Öğrenci Yurdu personeli ve öğrencileri, kendi ördükleri atkı ve bereleri bir karne hediyesi olarak öğrencilerimize gönderdi. Anlamlı bir çalışma oldu. Böyle örnek çalışmalar her geçen gün tüm okullarımıza sirayet etmekte. İstanbul’daki KYK yurdu öğrencilerimizin ellerine sağlık, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Öğrencilerin, hediyeler karşısındaki mutlulukları da gözlerden kaçmadı.