Aziziye Mahallesi Muhtar Adayı Yusuf Demirtürk, ziyaretlerine devam ederek çalışmalarını sürdürüyor. Demirtürk, “Mahallemizin tüm sorunlarını kendimize dert ediniyoruz. Seçildiğimiz taktirde tek derdimiz, tek gayretimiz sorunlarımızı dert edinip bu sorunların çözümü için var gücümüzle çalışmak olacak” ifadelerini kullandı.

“Mahallemizde yapılacak çok iş var” diyen Demirtürk, “Yarınlarımıza, çocuklarımıza daha yaşanabilir, daha nitelikli, spor alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla daha yaşanabilir bir mahalle bırakmak adına ve kurumlarla köprü görevi görerek bunları yerine getirmek adına bu göreve talip olduğumuzu herkes biliyor. Aza ekibimiz mahallede oturan, mahallenin sorunlarını bilen kişilerden oluşuyor. Bunları bilerek bütün sorunların kaynağını, temellerini tespit etmiş, etmeye de devam ediyoruz” dedi.

Yusuf Demirtürk, “Bizim görevimiz bu günler için değil, yarınlar için, çocuklarımız için ve geleceğimiz için burada nitelikli bir yaşam alanı oluşturmaktır. Sorunları biliyoruz, çözümlerini de biliyoruz. Biz tüm sorunları ihtiyaçları dert edinerek çalışmalarımızı bir, bir hayata geçirmek için adayız” sözlerini kullandı.


Whats App Görsel 2024 03 11 Saat 11.42.40 1C82F4Ab222

Whats App Görsel 2024 03 11 Saat 11.Jpg 11