Karapınar Mahallesi Muhtarı Oğuzhan Öztürk ve 1967 Karapınarspor yöneticilerinden Nuri Azaklı, Seçkin Güllü ve Gürkan Güney, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım ile Amatör Sporları Kulübü Başkanı Yaşar Zımba’yı ziyaret ederek istek ve taleplerini dile getirdi.

Muhtar Oğuzhan Öztürk, mahallemizde sıkıntıları Vali Kaldırım’a ilettikleri ve çözümleri konusunda istişarelerde bulunduklarını belirtti. Ayrıca Kaldırım’a kulüp ile ilgili sıkıntılarını da ilettiklerini söyleyen Öztürk, 1967 Karapınarspor kulübü için destek beklerini de söyledi. Öztürk, “Sayın Valimizin ilgi ve alakasından çok memnun kaldık. Sorunlarımızla ilgileneceğini bize söyledi. Kendisine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

ÇABAMIZ TAKIMIMIZ İÇİN

Kaldırım’ın ardından Öztürk ve beraberindeki heyet Başkan Zımba’yı da makamında ziyaret etti. Muhtar Oğuzhan Öztürk, “Kulübümüz önümüzdeki sezon amatör kümedeki maçlara çıkacak. Bununla ilgili neler yaparız bununla ilgili Başkanımız Zımba ve Ferruh Sezgin ile bilgi alışverişinde bulunduk. İlimizin amatör futbolu, kuzey bölgesi takımı olarak ilgi ve ayrı bir hava getirmek için kulüp yönetimimiz her türlü çaba sarf etmektedir. Kendilerine de ayrıca bu çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.