-

KARASU ANADOLU LİSESİ'NDEN VALS İLE VEDA (izle):

...

Çarşamba günü Karasu Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrencilere yönelik veda programı düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Okul Müdürü Ali İhsan Kılınç, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştirdi.

Kılınç’ın konuşmasının ardından Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Serap Kılınç’ın koordinesinde hazırlanan vals gösterisi beğeniyle izlendi. Gösterinin ardından okul birincisi Mihrican Filizfidanoğlu, ikinci Havvanur Karaman ve üçüncü Sueda Aslan’a plaket takdim edildi. Mihrican Filizfidanoğlu mezuniyet kütüğüne plak çaktı ve bir veda konuşması yaptı.

Filizfidanoğlu, konuşmasında Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Kimya Öğretmeni Eşref Kaşıkçı’yı da unutmadı. Filizfidanoğlu’nun konuşmasının ardından öğrenciler gökyüzüne Kaşıkçı için güvercin bıraktı. Kayıkçı’nın fotoğrafı da katılımcılar arasında en ön sandalyede yer aldı.

Ardından bayrak ve flama teslim töreni gerçekleştirildi. Okul Müdürü Kılınç ve okul öğretmenleri tarafından öğrencilere diplomaları takdim edildi. Programın sonunda öğrenciler, gökyüzüne balon bıraktı ve kep attı.