Karasu Devlet Hastanesi’ne dört yeni atama yapıldı. Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, nöroloji uzmanı, biyokimya ve klinik biyokimya uzmanı ve diş hekimi görevlerine başladı.

Nöroloji Uzmanı Uzm.Dr.Meral Türker, hafta içi her gün olacak şekilde hasta kabulüne başladı. Türker’in, Perşembe günleri öğleden sonra EEG çekimi yapacağı da öğrenildi. Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak görevine başlayan Uzm.Dr.Kübra Bektaş, salı ve çarşamba günleri saat 14.00 ile 16.00 arası poliklinik hizmeti verecek. Diş Hekimi Dt.Seda Sevindik Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde hafta içi her gün hasta kabulü yapacak. Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzmanı Uzm.Dr.Aleyna Küçük Karadeniz ise hastane laboratuvarında görev alacak.

Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Oğuzhan Bodur, ilçe ve bölge halkına iyi bir sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını dile getirerek hastane bünyesine katılan yeni hekimlerle daha da güçleneceklerini ifade etti. Bodur, Görevlerine başlayan hekimlere de “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu.