KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu
Nevtan Angün’ün haberi…

 

Uluslararası üne sahip olan “10.TransAnatolia Ralli Raid Yarışı”, 15 Ağustos’ta İstanbul’da başlayacak. Uzun bir parkura sahip yarışta mücadele verecek olan yarışçılar, 22 Ağustos Cumartesi günü de Hendek’ten Karasu’ya giriş yapacak.

 

Kocaeli, Sakarya, Bolu, Ankara, Konya, Aksaray, Karaman, Eskişehir ve Düzce illerini kapsayan yarışmanın dönüşü olan yedinci ve son gününde Karasu etabı geçilecek ve 10.TransAnatolia Ralli Raid Yarışları, başlangıç noktası olan İstanbul’da sona erecek.

 

Cumartesi günü Hendek’in Dereköy Mahallesi’nden Karasu’ya giriş yapacak olan 4x4 araçlar, ATV ve kamyonlar, Yassıgeçit, Subatağı, Limandere yolu ile D-650 Karasu yoluna çıkılacak ve 1.etap bu güzergah ile İhsaniye Mahallesi Sakarya Nehri ağzında tamamlanacak.

 

Aynı gün burada 2.etap olan sahil etabı yapılacak ve yarışmacılar ilçemiz sınırlarından ayrılacak. Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinden çok sayıda sporcunun takip edeceği 10.TransAnatolia Ralli Raid Yarışları, Karasu için de önemli bir tanıtım fırsatı olacak.

 

İŞTE YARIŞMA PARKURU ve KATILACAK ARAÇLAR: