-

Bu haber KarasuHaberleri.com’un özgün haber içeriğidir. Haber metni veya haber görselini başka bir sitede görürseniz çalınmış demektir. Bu tür kopyala yapıştır sitelere itibar etmeyiniz. Emek hırsızlığına göz yummayınız.

Genel başkanlığını Ahmet Davutoğlu’nun yaptığı Gelecek Partisi, Karasu İlçe Başkanı’nı belirledi. Partinin Kurucu İlçe Başkanlığı görevini Salim Direk üstlendi. Direk, yetki belgesini Ankara’da düzenlenen programda Başkan Davutoğlu’nun elinden teslim aldı.

Perşembe günü Gelecek Partisi'nin Ankara Genel Merkezi'nde düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ile Genel Sekreter Yardımcısı Nuray Sağıroğlu, Sakarya İl Başkanı Fatih Sevindik ve İl Teşkilat Başkanı Özcan Kam'ın da katılımıyla gerçekleşen programda; Ferizli, Kaynarca ve Taraklı İlçe Başkanları ile birlikte yetki belgesini Genel Başkan Prof. Dr. Davutoğlu'nun elinden teslim alan Salim Direk, resmen ilçe başkanı oldu.

GELECEĞE TEMİZ BİR SAYFA

Başkan olmasıyla birlikte ilk açıklamasına da KarasuHaberleri.com & Öncü Karasu’ya yapan Gelecek Partisi Karasu Kurucu İlçe Başkanı Direk, Karasu’da temiz bir sayfa açarak temiz siyasetin en güzel örneğini yapmayı hedeflediklerini dile getirerek “Yeni ve genç isimlerinden oluşan bir yönetim ile ilçemizin ve ülkemizin sorunları için çalışacağız” dedi.

SALİM DİREK KİMDİR?

20 Nisan 1988 Kars doğumlu olan Salim Direk, 1994 yılında ailesiyle birlikte Karasu’ya yerleşti. Harran Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Direk, uzun yıllardır tesisat ve inşaat sektöründe hizmet veriyor. Direk, evli ve iki çocuk babası.