-

KARASU KAYMAKAMLIĞI'NDA TEMSİLİ KOLTUK DEĞİŞİMİ (izle):

...

Yalı İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Sare Yurdabayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geçici olarak Karasu Kaymakamlığı koltuğunu devraldı. Karasu Kaymakam Vekili ve Kocaali Kaymakamı Dr. Emre Nebioğlu’ndan makamı devralan Yurdabayrak, talep ve beklentilerini dile getirdi.

Okul arkadaşları İbrahim Halil Aygüneş, Yusuf Mustafa Topçu, Almina Türkan ve Halil Çınar Demir ile birlikte kaymakamlık makamına geçen Sare Yurdabayrak, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan’dan 23 Nisan tören çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Çalışmaya atılan öğrencilere su ve muz dağıtılmasını isteyen Yurdabayrak, ayrıca her çocuğa, törende kırmızı balon dağıtımında bulunulmasını da talep etti. Yurdabayrak, Kaymakam Nebioğlu’na da bir meslektaşı olarak sorular yöneltti.

Sare Yurdabayrak’ın “Makama gelene adar eğitim hayatınızın hangi döneminde zorlandınız?” sorusuna Nebioğlu, “Üniversite döneminde zorlandım. Üniversiteden sonraki sınav sürecinde zorlandı. Allah izin verirse siz de o süreçleri yaşayacaksınız” diye cevap verdi.

Yalı İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Sare Yurdabayrak, son olarak “Kültürel değerlere sahip temiz bir toplum mirasının Karasu’ya bırakılmasını istiyorum” sözleri üzerine Kaymakam Nebioğlu, “Gayretimiz bu yönde. Tüm kurumlarımızla birlikte size daha güzel ve daha temiz bir ilçe bırakmak. Sizin de bu uğurdaki gayretleri önemli” diyerek yanıt verdi.