-

Karasu ilçe basınını ağırlayan İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı, düzenlenen iftar programı sonrası ilçe ve ülke gündemine yönelik basın mensuplarıyla görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Sarıoğlu ve yönetim üyeleri tarafından bizzat hazırlanan menüler ise beğeni aldı.

Başkan Hasan Sarıoğlu, “İYİ Parti Sakarya Milletvekilimiz Ümit Dikbayır’ın Karasu’ya ayrı bir ilgisi var. İlçemiz için büyük projeleri mevcut. Allah’ın izniyle 2023’de iktidara gelecek olan İYİ Parti’nin Karasu’ya yönelik projeleri de bir bir hayata geçecek” dedi.

Karasu’nun henüz ilçe kimliği kazanmamış olmasına da vurgu yapan Sarıoğlu, “Karasu ne kenti? Turizm mi, tarım mı yoksa sanayi mi? Henüz hiçbirini tam anlamıyla kendimize yakıştırmış değiliz. Hepsinden biraz alan ilçemiz, hangi sektörde ayağa kalkacağını bilemiyor” diye konuştu.

Karasu’nun kalkınmasının imlik belirlemesiyle olacağına da dikkat çeken İYİ Parti Karasu İlçe Başkanı Hasan Sarıoğlu, “Limana sahibiz ama sanayimiz yok. Eşsiz bir kumsalımız var ama turizm ilçesi değiliz. Ekime uygun sınırsız arazilere sahibiz ama tarımda sadece fındığa bağlıyız. Karasu’nun hak ettiği gibi yönetilme vakti geliyor. Bunu da İYİ Parti döneminde başaracağız” ifadelerini kullandı.