Karasu’da bir ilke daha imza atıldı. Karasu Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Kademe Müdürü Furkan Enşici, okullarında trafik park eğitim alanını açtıklarını ve projenin tamamen kendisine ait olduğunu söyledi.

KAPIMIZ TÜM OKULLARA AÇIK

Müdür Enşici, “Saha taramasını gerçekleştirdikten sonra okulumuzun oluşumunda büyük emeği geçen Ali Kahraman ağabeyimizle birlikte hayırseverlerimizin kapısını çalıp projemizi anlattık. Onlarda bize bu konuda destek oldular” dedi. Kendilerine destek olan tüm hayırseverlere teşekkür eden Müdür Furkan Enşici, “Bu pist bizim okulumuzun bahçesinde olabilir ama kapımız tüm okullarımıza açık. Daha önceden bu tür aktiviteler için Sakarya’ya gitmek zorunda kalıyorduk. Şimdi ise trafik eğitimi vermek isteyen tüm okullarımız bizimle iletişime geçebilir” ifadelerini kullandı.

HEYECANLI VE GURURLUYUM

“Amacımız öğrencilerimize en kolay şekilde trafik eğitimi vermek” diyen Enşici, “Onları yaşamlarında trafikte nasıl davranmaları gerektiğini öğretebilmek için bu projeyi yaptık. Öğrencilerimiz burada çok rahat bir şekilde trafik eğitimi alabilecek ve bu eğitimi hayatları boyunca kullanacaklar” dedi. Böyle bir projeyi Karasu’da ilk defa hayata geçirdikleri için hem heyecanlı hem de gururlu olduklarının altının çizen Enşici, tüm öğrencileri de sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. Pistin tamamen hazır olduğunu söyleyen Müdür Furkan Enşici, iki bisiklet ve 1 akülü aracıda temin ettiklerini ifade etti. Müdür Enşici, "Ayrıca okulumuzun kuruluş aşamasından itibaren bizden hiçbir desteğini esirgemeyen İl Milli Eğitim Müdürümüz Ebubekir Sıddık Savaşçı’ya ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de teşekkür ederim" dedi. 

Güler Çınasoğlu’nun haberi