Karasu PTT’de yaklaşık 6 yıl önce göreve başlayan, ilçenin ilk ve tek kadın posta dağıtıcısı Merve Öztok, İzmit’e tayin oldu. Öztok için Cuma günü mesai bitiminde PTT merkezinde veda programı düzenlendi. Karasu’ya yeni atanan Karasu PTT Müdürü Ahmet Şarkışla ve PTT personeli, Öztok’a emekleri için teşekkür etti.

PTT’DEN BİR YILDIZ KAYDI

Müdür Şarkışla, “Yaklaşık bir hafta önce tanışmış olmamıza rağmen Merve’nin burada gerçekten çok sevilen ve çok çalışkan bir ekip arkadaşı olduğunu gördüm. Burada emekleri büyük ve bu göz ardı edilemez. PTT’den bir yıldız kaydı. Ona yeri görev yerinde başarılı bir çalışma hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı. Şarkışla, Öztok’a bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür plaketi de verdi. Ayrıca Öztok için veda pastası da kesildi. Öztok, kendisi için sürpriz hazırlanan pastayı da arkadaşlarına kendi elleriyle ikram etti.

HELALLİK İSTEDİ

Karasu’nun ilk görev yeri olduğunu söyleyen Merve Öztok, “Burayı ve çalışma arkadaşlarımı çok sevdim. Çalışma hayatımda iyi kötü herkesle karşılaştım. Birçok insanla tanıştım. Benim onlara hakkım geçtiyse ben helal ediyorum. Umuyorum ki onlarda bana haklarını helal ediyorlardır” şeklinde konuştu. Öztok, bayan olmasından kaynaklı meslek hayatının ilk aylarında Karasu’da eğlenceli anlar yaşadığını da sözlerine ekledi.

EĞLENCELİ ANILAR

Öztok, “Posta bırakmaya gittiğimde kapıda beni görenler önce inanmadı. Kimlik sordular. “Abi” diye seslenenlerde oldu, bayan olduğum için yolda durdurup tebrik edenlerde. Özellikle belirli bir yaş grubu üstü benimle gurur duyduklarını söyledi. Bunları duymak da benim işimi daha çok severek yapmamı sağladı. Arkadaşlarımı ve merkezimi bırakacağım için üzgünüm ama İzmit istediğim bir yerdi oraya gideceğim için de mutluyum” diyerek Karasu PTT Merkez Müdürlüğü’ne veda etti.

Güler Çınasoğlu’nun haberi