Karasu Atatürk Spor Salonu’nda, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 16 takım ve 160 sporcunun katıldığı Ramazan Voleybol Turnuvası yapılan final maçları ile sona erdi. Turnuvanın başından bu yana rakiplerini bir bir geride bırakan Kartaş Granit ve Hakan Fotoğrafçılık’ın mücadelesi nefesleri kesti. İki takımda şampiyonluk için ter döktü. Takımları taraftarları final mücadelesinde yalnız bırakmayarak tribündeki yerini aldı.

KUPALAR VERİLDİ

Hakan Fotoğrafçılık ve Kartaş Granit arasında oynanan final mücadelesinde yüzü gülen taraf Hakan Fotoğrafçılık oldu. Finale kadar rakiplerini mağlup eden Kartaş Granit ise ikinciliği elde etti. Heyecana sahne olan üçüncülük maçı ise Kar-Genç ekibi ve Kurusıkılar arasında oynandı.

Maç sonunda turnuvanın üçüncüsü Kurusıklıar, dördüncüsü ise Kar-Genç takımı oldu. Turnuvanın birincisine Karasu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş kupası ve madalyasını verirken, ikinciye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, üçüncüye Belediye Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Güven Ekşi, dördüncü ise Turnuvanın Organizasyonunu yürüten Yücel Erol kupa ve madalyalarını taktim etti.

Ramazan Marmara’nın haberi