17 Temmuz Pazartesi günü gece saat 01:28’da sefer sırasındaki minibüsten hareket halindeyken atlayan 14 yaşındaki genç, yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Minibüsün güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şoförün gence “atla” demesi büyük tepkiye neden olmuştu. Olay sonrası Karasu Şehir İçi Minibüsleri Başkanı Koray Zenginer, bir açıklama yaparak şoförün durak ile bağlantısının kesildiğini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“1990 yılından itibaren Karasu’da hizmet vermekte olan durağımızda 17 Temmuz 2023 tarihinde 01:28 sularında durağımıza ait bir aracımızda talihsiz ve üzücü bir kaza olmuştur. Son seferine çıkmakta olan aracımıza yolcu olarak binen Eyüp Can Ülker kardeşimiz, şoför çalışanın söylemleri ile birlikte araçtan düşmüştür.

Bu acı ve talihsiz olay sonrasında kardeşimiz Eyüp Can Ülker yaralanmıştır. Hastane ye kaldırılan kardeşimizin sağlık durumu iyi olması bizi sevindirmiştir. Karasu halkının ailesini emanet ettiği bu durumda kabul edilemez hataya düşen ve bu acı olayın tekrarlanmaması için kişi ile Karasu Şehir İçi Minibüs Durağı’yla ilişiği tamamen kesilmiştir. Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur”