Karasuspor Altyapı Sorumlusu Selçuk Çakmak ve Mahmut Hanefi Erdoğdu, Karasuspor Kulübü’nde 1 Temmuz 2022’de altyapısı çalışmalarına başladıklarının altını çizdi. Çakmak, “Karasuspor altyapımıza ağırlık vererek başarılı oyuncular çıkartma gayretimiz devam ediyor. U-15, U-17 ve U-18 takımlarımız Sakarya Şampiyonu oldu. Sıradaki hedefimiz önümüzdeki sene aynı başarıları daha da ileriye getirerek bütün kategorilerde hedeflediğimiz şampiyonluklara ulaşmaktır” dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Erdoğdu ise, “Şu anda altyapımızda yaklaşık 500 oyuncumuz mevcut. Yaz sezonumuzun gelmesiyle birlikte bu sayımız 700’lere de çıkacak. U-17 ekibimiz 21 Haziran Çarşamba günü (Yarın) Türkiye Şampiyonası’na gidiyor. 21, 25 Haziran arasında Zonguldak’ta oynanacak olan 1. kademe maçlarının sonuçları 25 Haziran’da açıklanacak. Hedefimiz son 22 takım arasına girebilmek. 22 takım arasına girdiğimiz zaman da 2. kademeye yükselip Türkiye Şampiyonluğu’na gitmek. Tüm sporcularımıza başarılar dileriz” sözlerini kullandı.  

YÜCE VE EKŞİ’YE TEŞEKKÜR

Karasuspor Altyapı Koordinatörü Yusuf Parlak ise yaptığı açıklamada, “Karasuspor’un alt yapısına ağırlık verdiğimiz bu sene de çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. 21, 25 Haziran arasında Zonguldak’ta oynayacağımız karşılaşmaların sonucunda hedefimiz şampiyonada sonuna kadar gitmek. Karşılaşmalara çıkacak olan tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Bizlere U-15 Edirne’de ve 21 Haziran’da gidecek olduğumuz Zonguldak U-17 şampiyonası için araç desteğinde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi’ye her zaman yanımızda oldukları ve her zaman desteklerini bizlerden esirgemedikleri için teşekkür ederiz” diye konuştu.