-

Karasuspor U-18 takımı, grubunu lider bitirerek Play-Off’a yükseldi ve ilk karşılaşmasını Hendek Akova ile gerçekleştirdi. Cumartesi günü Erenler Sentetik Saha’da oynanan müsabakada temsilcimiz Karasuspor, başlama düdüğünün ardından oyunda üstünlüğünü kurdu.

Sarı-kırmızılı ekip karşılaşmadan 7-0 galip ayrıldı ve rakibine gol şansı tanımadı. Karasuspor U-18 Antrenörü Aytaç Erdem Önal, “Karasuspor altyapı konusunda ciddi yatırımlar yapıyor ve bunun meyvelerini de yakın zamanda toplayacağız” dedi.

SAKARYA’YI TEMSİL EDECEK

“Bu gençlerimiz Karasu’nun geleceğini şekillendirecek” diyen Önal, “Bunun için bugün sergiledikleri müsabakalardan çok gelecekte olmak istedikleri yerler ile ilgileniyoruz. Gençlerimizin çalışma disiplininden kopmaması ve karakterlerini doğru şekillendirmesi her şeyden önemli. Disiplinden ödün vermeden, aldığımız skorların rehavetine kapılmadan yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Müsabakalar sonunda gruplarda ilk sırada yer alan takımlar Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanacak. Grupları ikinci tamamlayan ekipler ise kendi arasında eleme maçı oynayacak ve kazanan ekip Sakarya’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek ikinci takım olacak. Karasuspor’un önümüzdeki hafta Hendekspor U-18 takımı ile karşı karşıya gelecek.