Karasu’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle protokol üyeleri, koltuklarını çocuklara bıraktı. Karasu Kaymakamı Ahmet Naci Helvacı koltuğunu, Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Tuğba Oktay’a teslim etti. Makam koltuğuna oturan Oktay, kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı.

SORULARI YANITLADILAR

Kaymakam Oktay, Karasu’nun en önemli sorunun hastane yetersizliği olduğuna dikkat çekerek kendisinin de çocuk doktoru olmak istediğine vurgu yaptı. Karasu Belediyesi Başkanlığı koltuğuna ise Namık Kemal İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Merve Geral oturdu. Geral, Karasu’nun sorunlarını bildiklerini ve çözümleri için de ekipleriyle çalışma yaptıklarını söyledi. Başkan Geral, kendisini makamında ziyaret eden misafirlerine de teşekkür etti.

HEDİYELER VERİLDİ

Karasu İlçe Emniyet Müdürü Halil Akyol ise koltuğunu Aziziye İlkokulu öğrencisi Onur Akyurt’a teslim etti. Akyurt, telsiz ile anons geçerek ekiplerin okul çıkışındaki bölgelere yönelmesi talimatını verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna ise Gazi İlkokulu’ndan Şükrü Deniz Gezen oturdu. Koltuğunu Gezen’e teslim eden Müdür Çetin Turhan, başarılar diledi. Koltuk değişimi sonrasında ise makamlara gelen öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi.

Güler Çınasoğlu’nun haberi