Sakarya Valiliği himayesinde, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Perşembe günü Karasu Spor Salonu’nda “Okul Öncesi Şenliği” düzenlendi. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşen programa çok sayıda çocuk ve aile katıldı. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından Karasu Şehit Teğmen Ömer Faruk Civelek Anaokulu öğrencileri kısa bir gösteri yaptı.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Bünyesinde anasınıfı bulunan ilk ve ortaokullarımızda dahil olmak üzere, 3 anaokulumuz ve özel anaokullarımız olmak üzere toplam 18 okulumuz etkinlikte yer aldı. Şenliğimizde 39 standımız, atölyemiz kuruldu ve 60 öğretmenimiz görev aldı. Başta çocuklarımız olmak üzere tüm öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ise, “Önce okul öncesi projesi ilimizdeki okul öncesi okullaşma oranına olumlu katkı sağlıyor. Geleceğimizin parlayan yıldızları olan miniklerimiz bu şenliklerle güzel bir deneyim yaşıyor. Şenliğin gerçekleşmesindeki desteklerinden dolayı görev alan herkesi tebrik ediyor, çocuklarımızı da kutluyorum” sözlerini kullandı.

Güler Çınasoğlu’nun haberi