KarasuHaberleri.com - Nevtan Angün'ün haberi

 

Karasu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen geniş katılımlı toplantıda, 2019 yılı rakamlarla şeffaf bir şekilde masaya yatırıldı. Karasu’da 11 kurumun 2019 faaliyetleri ve 2020 planları basın aracılığıyla Karasu halkına sunuldu. İşte rakamlarla 2019 yılı sportif çalışmaların verileri ve 2020'nin projeleri:

 

Neler yenilendi?

 

2019 yılında, ilçe merkezinde yer alan Karasu Spor Salonu (kapalı spor salonu) zemini yenilemesi için 105 bin 610 liralık yatırım gerçekleştirildi. Doğalgaz dönüşümü, skorbord değişimi, salon girişinin yenilenmesi, genel bakım onarımlar ve zemin silme makinası temini olmak üzere toplamda 288 bin 540 liralık yatırım yapıldı. Karasu Şehir Stadı’nda ise toplam 15 bin liralık genel bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Neler yapılacak?

 

2020 yılında, Karasu Spor Salonu’nda salon aydınlatmalarının yenilenmesi, prefabrike çalışma salonunun kaldırılması ve salonun güney kısmına ek çalışma salonu yapılması ile çevre düzenlemesinin yapılması planlanmaktadır. Karasu Şehir Stadı’nda ise stat aydınlatmasının yapılması, Batı tribününün yenilenmesi ve ek tribün yapılması ile doğalgaz dönüşümü yapılması ve ısı sistemlerinin yenilenmesi planlanmaktadır.

 

Yeni stat, salon ve etkinlikler

 

Ayrıca Karasu’da yeni bir stadyum ve spor salonu yapılmasına yönelik girişimler devam ediyor. İlçeye bir gençlik merkezi kazandırılması hedefleniyor. Karasu Gençlik ve Spor Çalıştayı yapılması düşünülüyor. Yine 2020 yılı içerisinde Karasu’da kum maratonu, Küçükboğaz Gölü’nde kano yarışları, triatlon, Melen ile Acarlar Longozu arasında dağ bisiklet yarışları ile sportif olta balıkçılığı kapsamında yeni yarışmaların yapılması planlanıyor.

 

TOPLANTI HABERİNİ OKUMAK İÇİN buraya TIKLAYIN