Pazartesi günü CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Azize Çeroğlu, Karasu’ya ziyarette bulundu. Çeroğlu, CHP Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, İlçe Başkanı Semih Karakaş, Kadın Kolları Başkanı Fatma Püskül Tatlı, Sakarya İl yöneticileri ve partililerin de yer aldığı Karasu programında önce Karasu Esnaf Odası’nı ziyaret etti.

HALK PAZARINA ZİYARET

Esnaf Odası Başkanı Cihan Emre ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Çeroğlu ve fikir alışverişinde bulundular. Emre ise, CHP heyetine ziyaret nedeniyle teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti, esnafın yerel yönetimden beklentilerini aktardı. Oda ziyaretinin ardından halk pazarına giden CHP heyeti, pazar esnafı ve vatandaşla bir araya geldi. Yoğun ilgi gösterilen başkan adayları pazarda Karasuluları dinledi. Buradan da Yalı Mahallesi’nde bulunan açılışa katılarak hayırlı olmasını dilediler.

HİZMETLERİ ŞEHRİMİZE TAŞIYACAĞIM

“Sizlerin çok memnun olacağı hizmetle, her zaman aranızda olacağım. Birçok hizmeti şehrimize taşıyacağım” diye konuşan Büyükşehir Adayı Çeroğlu, ziyaretinin ardından Karasu’dan ayrıldı. CHP Karasu Belediye Başkanı Uğur Büyük ve ilçe yöneticileri Azize Çeroğlu’nu uğurladıktan sonra İncilli Mahallesi’nde çalışmalarına devam etti. Büyük, “Partimiz yenilendi, gençleşti, daha fazla kadının olduğu, daha fazla genç insanın olduğu bir kimliğe büründü. Bu yerel seçimde benim inandığım şey Cumhuriyet Halk Partisi Karasu’da ve büyükşehirde bugüne kadar aldığı en yüksek oyu alacak” dedi.

GURUR DUYACAĞIMIZ SONUCU ALACAĞIZ

“Ben aday adaylığı döneminde birçok yere konuk oldum, bir sürü yerde karşılandım” diyen CHP Karasu Belediye Başkan Adayı Uğur Büyük, “Karasulular onların koluna girecek, onlara yoldaşlık yapacak, inanacakları bir başkan bekliyorlar. Ben Karasu’nun bu anlamda yetkilisi olmayı gerçekten çok istiyorum. Yerel seçim sürecinde o yetkiye yükseleceğim ve o gurur duyacağım sonucu alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Karasu Basın Servisi

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F1

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F2

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F3

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F4

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F6

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F7

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F8

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F9

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F10

Azizi Çeroğlu Karasu Ziyaret F11