Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, Üçoluk ve İhsaniye mahallelerini ziyarette bulundu. Coşkun, kendilerinin Karasu’nun kabulleneceği projeler yaptıklarını ve taahhütlerde bulunduklarını savundu. Coşkun, “Saadet Partisi ile diğer partiler arasındaki en temel fark budur” dedi.

BİZE AĞIR GELİYOR

Oğuzhan Coşkun, “Bugün ki Karasu tablosunu biz kabul etmiyoruz. Ne böyle bir şehri ne böyle bir sokağı ne de böyle bir mahalleyi kabul etmiyoruz. Bu zulümdür, bugün Karasululara zülüm yaşatılıyor” vurgusunu yaptı. Coşkun, “Karasu'nun bugünkü halinin sürdürülebilir değil. Bu kadar güzel coğrafyaya, bu kadar yük, bu kadar plansızlık, bu kadar düzensizlik insanlarımıza ağır geliyor. Bazı mahallelerimize imar olmadan doğalgaz verilebiliyorken yakınımıza kadar gelen bir hattı vatandaşımızın kullanımına sunamamak gönül belediyeciliğinin şiarından mıdır?” diye konuştu.

UTANÇ VERİCİ

“İktidar belediyesi ve partisi olarak bu kadar olanakları bu kadar olanaksızlaştırmak utanç verici bir durum” diyen Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, “Dillere pelesenk olan 94 ruhunu Milli Görüş ruhunu bu yüzden söylemekle vestiyerden istemekle seçim zamanı kullanmakla olmuyor. Başka bir Karasu tasavvurumuz var. Halkımız için dertleneceğiz. İstanbul’u 94 yılında aldığımız zaman bir fiil çöp, çukur, çamurdan arındırdıysak bu ruh yine dertlere derman, yine çözümün adanmışlığın adresi olacağız” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Karasu Basın Servisi

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F1

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F2

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F3

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F4

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F5

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F6

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F7

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F8

Saadet Partisi Üçoluk Ihsaniye Ziyaret F9