Karasu’nun adayı İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, seçim çalışmalarına hızlı tempoda devam ediyor. “Sakarya’yı kuzeyinden güneyine gezeceğiz” vurgusunu yapan Kılıçaslan, Sapanca’yı ziyaret etti. Kılıçaslan, ilçe teşkilatlarını tek tek gezerek hem esnafın hem de vatandaşların sorunlarını dinledi.

KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ

Kılıçaslan, “Milletvekili adaylarımızla birlikte Sakarya’yı kuzeyinden güneyine, karış karış gezeceğiz. Mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler yaparak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi. Esnaf ziyaretinde de bulunan Kılıçaslan, “Bugün hangi sektör olursa olsun, büyük bir sıkıntı içinde. Üretim hattı ne yapacağını bilemez durumda. Esnaf vatandaşa en yakın tüketim noktası. O yüzden bir yandan kendileri ayakta kalmaya çalışırken bir yandan da vatandaşın derdine derman olmaya çalışıyor” dedi.

İŞ DÜNYASI ZOR DURUMDA

“Neresinden bakılırsa bakılsın iş dünyası zor durumda” diyen Milletvekili Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Ayakta durmak neredeyse imkansız” ifadelerini kullandı. Kılıçaslan, “Ticaretin bütün kuralları, kaideleri, prensip ve ilkeleri yerle bir olmuş durumda. Mücadelesine devam edenler ise ciddi bir borç sarmalının içinde. Genel Başkanımız Meral Akşener’in aralıksız sürdürdüğü esnaf gezileri sayesinde gördüğümüz teveccüh bizleri memnun etti. Sapanca halkına da yakın ilgileri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.