SOSYAL MEDYADAN ÖĞRENDİK

Biz de bazı haberleri sizler gibi sosyal medyadan öğreniyoruz (!) Mesela Milli Yol Partisi’nin Karasu Belediye Başkan Adayı Araştırmacı Gazeteci Şefik Arman, Bağımsız Türkiye Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı ise Sinan Özdemir olmuş. Arman ve Özdemir’i gazeteci olarak söylüyorum net olarak tanımıyoruz. Umarız en kısa zamanda tanır ve seçmene de tanıtma fırsatı buluruz.

ÇELİK’E TEKLİF GİTTİ Mİ?

Bir türlü Karasu’da belediye başkan adayını açıklamayan CHP Karasu İlçe Örgütü’nün aday arayışı hala devam mı ediyor? İlçe Başkanlığı’ndan istifa ederek Belediye Başkan Aday Adayı olan Uğur Büyük, saha çalışmalarına devam ederken bazı partililerin ise Karasu Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Murat Çelik’e teklif götürdüğü, Çelik’in ise bu teklifi nazik bir şekilde reddettiği öğrenildi.  

SORUŞTURMA BİTTİ

İlçenin merkezinde bulunan İnönü İlkokulu’nun kantini geçtiğimiz aylarda yaşanan sorunlardan dolayı kapanmış öğrenciler ise mağdur olmuştu. Kantin için yapılan soruşturma tamamladı sıra ise ihale kısmına geldi. Kim haklı kim haksız kısmını bir yana bırakıyoruz. 5 Şubat pazartesi günü okullar açıldı. Kantin ise hala kapalı (!) İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu konuda daha fazla duyarsız kalacağını düşünmüyorum. Umarız bir an önce ihale yapılır ve okul yeni bir kantinci ile yoluna devam eder öğrencilerde kantinlerine kavuşur.

BABALIOĞLU NE YAPACAK?

AK Parti’den Karasu Belediye Başkan Aday Adayı olan Ömer Babalıoğlu, Karasu’nun adayının açıklanmasının ardından sessizliğini koruyor. Babalıoğlu, başvurusunu yoğun bir kalabalık ile yapmış vatandaşın da desteğini arkasına almıştı. AK Parti’nin mevcut Başkan İshak Sarı ile yola devam kararının ardından Babalıoğlu’na başka partilerden teklif gitti. Halkın sevgisini ve saygısını kazanan Ömer Babalıoğlu’nun ise ne karar vereceğini önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.

EEE HADİ AMA

Karasu’da muhalefet partileri kendi adaylarını açıklamak için AK Parti’nin adayının netleşmesini beklediği kamuoyunda sık sık konuşuldu. Cuma akşamı AK Parti Karasu Belediye Başkan Adayı İshak Sarı olarak açıklandı. Bu açıklamanın ardından muhalefet partilerinin de bir karar verip hatta bir ittifakta buluşup yol alması da bekleniyor. Zaman daralıyor ve herkes bunun farkında. Eeee hadi ama daha aday açıklamak için neyi bekliyorsunuz?