CAN ÇIKAR AMA O PARTİ DEĞİŞMEZ

Yeniden Refah Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Recep Özdemir, katıldığı bir programda kendisine sıkça “Hizmet almak için AK Parti’ye geçer misiniz?” sorusunun sorulduğunu söyledi. Özdemir, bu konunun belli bir kısım tarafından kamuoyunda sıkça dillendirildiğini belirterek, “Kesinlikle şunu söylüyorum. Bu can çıkar ama o parti değişmez. Doğmakta olan bir güneş Yeniden Refah Partisi ve miadını doldurmuş bir AK Parti. Pragmatik olarak düşünseniz de olmaz; vicdani, ahlaki, etik olarak düşünseniz de olmaz. Ben bu halktan Yeniden Refah Partisi logosu altında oy istiyorum” diyerek seçildiği takdirde asla AK Parti’ye geçmeyeceğini ifade etti.

İYİ PARTİ’DEN SESSİZ SEDASIZ KONVOY

31 Mart yerel seçimlerine kendine has hazırlanan “Hasan geliyor Hasan” şarkısıyla giriş yapan ve büyük sükse yakalayan Hasan Sarıoğlu ve ekibi, cumartesi günü konvoy düzenledi. Sosyal medyalardan duyurulmayan ve parti içinde organize edilen konvoy etkinliğine 200’e yakın araç katıldı. Uzun kuyrukların oluştuğu seçim konvoyunda bazı araçlarda, korna çalarak Sarıoğlu’na destek oldu.

COŞKUN DAVULCULARA EŞLİK ETTİ

Saadet Partisi Karasu Belediye Başkan Adayı Oğuzhan Coşkun, Aziziye Mahallesi’nde Ramazan davulu çalan gençlere sahurda eşlik etti. Gençlik ile samimi bir diyalog da kuran Coşkun, örf ve adetleri hala sürdüren gençlere teşekkür etti. Davul çalan gençler ise kendilerini yalnız bırakmayan Oğuzhan Coşkun’a, “Bu Ramazan çifte bayram, sahurda geldi Oğuzhan Başkan” manisini okuyarak destek oldu. 

SEÇMEN KAĞITLARINIZ KAPINIZA GELDİ

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala enteresan olaylar yaşanmaya devam ediyor. Mesela ben ilk defa seçmen kağıtlarının kapıya geldiğini gördüm. Hatta çevremde de genç, yaşlı birçok kişiye bunu sordum. Pazartesi günü işe gelmek üzere tam binadan çıkarken seçmen kağıtlarının binaya bırakıldığını fark ettim. Durum biraz tuhafıma gitti. Benden habersiz benim seçmen kağıdımı kim neden benim kapıma kadar getirsin. Bu yasal mı? Bilmiyorum! “Altı üstü seçmen kağıdı ne olacak” diyenleriniz olacaktır muhakkak ama bence bu önemli bir konu…

ÇATALBAŞ ANKARA’DA İFTARA KATILDI

Karasu Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Mehmet Çatalbaş, Ankara’da düzenlenen; ANAP ve DYP’de görev yapmış eski siyasiler ile milletvekillerinin katıldığı iftar programına davet edildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ta programda yer aldı. Çatalbaş, hem Yavaş ile hem de eski siyasi erkan ile sık sık hem genel hem de yerel siyaset hakkında sohbet etme fırsatı buldu.

ARAÇLAR TAKİPLEŞİYOR

Seçimlerin olmazsa olmazı seçim araçları ve o araçlarda yüksek seste çalan seçim müzikleri… Bir de buna rekabetten olsa gerek birbirlerini takip eden araçlar eklenince hem kişi kendi reklamını yapamıyor hem de gürültü kirliliğinden başka bir görüntüde çıkmıyor ortaya. Bu takipleşme kimseye bir şey kazandırmaz. Hatta mevzu biraz saygısızca karşılanır ve sizin kendi reklamınızı da rahat rahat yapmanızın önüne geçer. Benden söylemesi…